De Praktijk

Iedereen voelt zich wel eens een beetje ongelukkig, maar wanneer maak je de stap om een afspraak te maken met de psycholoog?

Het is vaak lastig om te erkennen en accepteren dat je een probleem hebt. Veel mensen zijn bang dat ze zich aanstellen of juist dat er iets ergs aan de hand is. Toch is het ook wanneer je je zo voelt verstandig om naar een psycholoog te gaan. Een psycholoog helpt je op het moment dat je er zelf niet meer uitkomt. Denk niet te snel ‘ik moet er alleen uitkomen’ of ‘het moet eerst erger worden. Juist als je er vroeg bij bent kan je snel geholpen worden!

Psychoherapie brengt een proces op gang van bewustwording en inzicht. Je wordt je bewust van de werking en het verband tussen emoties, gedachten en gedrag en krijgt inzicht in je eigen aandeel.

De spreekkamers zijn ruim met comfortabele stoelen en zijn rolstoeltoegankelijk. De praktijk is goed bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Er is ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

interieur

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.